Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα Betman V.I.P. Tips

Σας καλωσορίζω στην νέα μου συνδρομητική – επενδυτική ιστοσελίδα , την καλύτερη στο χώρο των προγνωστικών διαδικτυακού στοιχηματισμού γεγονότων.

Έπειτα από μια διετία σκληρής δουλειάς και μελετών, εγώ και το επιτελείο μου φτάσαμε στο σημείο να ανακαλύψουμε μια στοιχηματική - επενδυτική φόρμουλα, σύμφωνα με την οποία μπορούμε να 200πλασιάσουμε το αρχικό επενδυμένο κεφάλαιο μας. Η εν λόγω μελέτη έχει να κάνει με προγνώσεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα (DNB & πλεονέκτημα γκολ σε γηπεδούχο ή φιλοξενούμενη ομάδα), πάντα σε ποδοσφαιρικά γεγονότα. Δεν δόθηκε τίποτε όλο αυτό το διάστημα, γιατί ήθελα να είμαι απολύτως σίγουρος ότι σε καμία περίπτωση δεν θα χάσει κάποιος τα χρήματα του ποντάροντας στις δικές μου προβλέψεις.

Όπως θα διαπιστώσετε κλικάροντας στην καρτέλα “Καταγραφή”, καταφέραμε το αρχικό επενδυμένο κεφάλαιο των 1.000 € να ξεπεράσει τα 197.000 € σε διάστημα μόλις 14 μηνών!!! Η ευστοχία της εν λόγω στοιχηματικής - επενδυτικής φόρμουλας, βασίζεται στο ότι το ποσοστό επιτυχίας των προβλέψεών μας ανήλθε σε 53,31 % με μέσο όρο αποδόσεων το 2,17 !!!


14 μήνες πονταρισμάτων... 4.430 πονταρίσματα... 1.650 νικηφόρα αποτελέσματα και 1.445 αποτυχημένες προβλέψεις! Είχαμε επιστροφή του πονταρίσματος σε 1.335 επιλογές.
Παρακολουθείστε την αυξανόμενη κερδοφορία του συστήματός μας μήνα με το μήνα στο γράφημα που απεικονίζει την πορεία μας ..


Βλέπουμε στο παρακάτω γράφημα πώς τα κέρδη αυξάνονταν συνεχώς!

Πατήστε επάνω του για να μεγαλώσει

"Υπάρχει ασφάλεια στη στατιστική" και οι Betman & Mister Cash είναι εδώ για να σας το αποδείξουν.
Γίνετε συνδρομητής τώρα! Η συνδρομή που θα πληρώσετε είναι σαφώς κατώτερη των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε. 


Γίνετε συνδρομητής ΤΩΡΑ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φιλικό site