Συνδρομές

Ακολουθούν οι διαθέσιμες συνδρομές καθώς και το κόστος αυτών:
1 μήνας συνδρομή : 30 €
2 μήνες συνδρομή : 50 €
6 μήνες συνδρομή : 180 € + 2 μήνες συνδρομή ΔΩΡΟ*
12 μήνες συνδρομή : 360 € + 4 μήνες συνδρομή ΔΩΡΟ**

* Πληρώνετε συνδρομή 6 μηνών και λαμβάνετε προγνώσεις για 8 μήνες!
** Πληρώνετε συνδρομή 12 μηνών και λαμβάνετε προγνώσεις για 16 μήνες!

Μπορείτε να πληρώσετε με τις ακόλουθες μεθόδους πληρωμής:

1) Μέσω PAYPAL. Διαλέξτε τον τύπο της συνδρομής που θέλετε, διαλέγοντάς την από το μενού παρακατω και πατήστε το κουμπί BUY NOW για να ολοκληρώσετε την συναλλαγή. Μετά, στείλτε μας ένα email με τον τίτλο "ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ" και προσθέστε το κυρίως σώμα του email τα παρακάτω:

α) Την διεύθυνση του email που στείλατε τα χρήματα (μέσω του Paypal) και
β) τα χρήματα που πληρώσατε.


Subscriptions
Συγχαρητήρια! Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τα προγνωστικά μας. Αν θέλετε να ανανεώσετε την συνδρομή σας, επαναλάβατε τα παραπάνω βήματα.

2) Με μία κάρτα PAYSAFE. Αν θέλετε να πληρώσετε μέσω κάρτας Paysafe, θα πρέπει να αγοράσετε τρεις (3) κάρτες των 10€ η κάθε μία αν θέλετε π.χ. να γίνετε συνδρομητής για ένα μήνα. Μετά, στείλτε μας ένα email με τον τίτλο "ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ" και προσθέστε το κυρίως σώμα του email τα παρακάτω:

α) Τους αριθμούς των καρτών Paysafe,
β) την διεύθυνση email που θέλετε να σας έρχονται τα προγνωστικά και
γ) τον τύπο της συνδρομής που θέλετε (π.χ. 1 μήνας συνδρομή)

Συγχαρητήρια! Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τα προγνωστικά μας. Αν θέλετε να ανανεώσετε την συνδρομή σας, επαναλάβατε τα παραπάνω βήματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ 18 ΕΤΩΝ 'Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΕ ΕΜΑΣ. Ο ΤΖΟΓΟΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΒΑΡΙΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ.

Σημείωση: Αν θέλετε να πληρώσετε μέ άλλο τρόπο πληρωμής εκτός των δύο ως άνω καθιερωμένων, στείλτε μας ένα email με θέμα "ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ", αναφέρετε στο κυρίως σώμα του email σας τον τρόπο και η εξυπηρέτηση πελατών μας θα επιληθεί του θέματος για να σας απαντήσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φιλικό site