Σχετικά...


Οι στοιχηματικές - επενδυτικές μου ανησυχίες ξεκίνησαν τη δεκαετία του 1990, όταν δεν  υπήρχε ακόμη ο στοιχηματισμός γεγονότων και δη ο διαδικτυακός στοιχηματισμός στην Ελλάδα . Είμαι λάτρης της στατιστικής και αυτό με βοήθησε πάρα πολύ στην πορεία μου έως τώρα στα στοιχηματικά – επενδυτικά δρώμενα . Είμαι φανατικός οπαδός του ρητού ''there is safety in numbers'' (υπάρχει ασφάλεια στους αριθμούς) με ότι αυτό συνεπάγεται . Ποτέ μου δεν αντιμετώπισα το στοιχηματισμό γεγονότων ως τζόγο , γι' αυτό άλλωστε έχω φτάσει σε σημείο να μπορώ να ζω καλά μόνο από τα έσοδα που απορρέουν  των στοιχηματικών – επενδυτικών προγραμμάτων μου . Μετά από μια επιτυχημένη παρουσία σε διάφορα ιστολόγια και ιστοσελίδες, καθώς και σε στοιχηματικά και οικονομικά forums αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα και να φτιάξω επιτέλους τη δική μου στέγη, το www.theoriginalbetman.com. Μια ιστοσελίδα στην οποία θα διαπιστώσετε το μεράκι που έχω γι' αυτό που κάνω.

Όπως ανέφερα, είμαι λάτρης της στατιστικής και η αγάπη μου για το αντικείμενο αυτό, το οποίο συνδέεται άμεσα με τα στοιχηματικά – επενδυτικά δρώμενα (όποιος διαφωνεί προφανώς είναι αφελής), με έχει βοηθήσει να αντιμετωπίσω αρκετές δύσκολες καταστάσεις στο παρελθόν  . Πρέπει να γνωρίζουμε ευθύς εξ' αρχής ότι στρίβοντας ένα νόμισμα έχουμε πιθανότητα 50% επαλήθευσης κορόνας ή γραμμάτων . Τώρα αν υπάρξει ένα σερί εμφάνισης πχ. κορόνα , αυτό από μόνο του το γεγονός θα διορθωθεί με την εμφάνιση ενός σερί γράμματα στο άμεσο μέλλον . Το ίδιο συμβαίνει και με τους αγώνες ποδοσφαίρου.

Έπειτα από μια διετία σκληρής δουλειάς και μελετών εγώ και το επιτελείο μου, φτάσαμε στο σημείο να ανακαλύψουμε μια στοιχηματική φόρμουλα, σύμφωνα με την οποία μπορούμε να 200πλασιάσουμε το αρχικό επενδυμένο κεφάλαιο μας. Η εν λόγω μελέτη έχει να κάνει με προγνώσεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα (DNB & πλεονέκτημα γκολ σε γηπεδούχο ή φιλοξενούμενη ομάδα) πάντα σε ποδοσφαιρικά γεγονότα. Δεν δόθηκε τίποτε όλο αυτό το διάστημα, γιατί ήθελα να είμαι απολύτως σίγουρος ότι σε καμία περίπτωση δεν θα χάσει κάποιος τα χρήματα του ποντάροντας στις δικές μου προβλέψεις.

Όπως θα διαπιστώσετε κλικάροντας στην καρτέλα «Καταγραφή», καταφέραμε το αρχικό κεφάλαιο των 1.000 € να ξεπεράσει τα 197.000€ σε διάστημα μόλις 14 μηνών !!!

Μετά από μια τέτοια επιτυχία σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα μπορούμε πλέον να δίνουμε τις προτάσεις μας στον κόσμο που μας υποστηρίζει, με σκοπό το κέρδος όλων μας. Η υπηρεσία μας φυσικά θα είναι συνδρομητική αλλά το αντίτιμο θα είναι το ελάχιστο δυνατό σε σχέση με τα κέρδη τα οποία θα αποκομίσετε. Εγώ και ο πολύτιμος συνεργάτης μου που ακούει στο nickname «Μister Cash», θα σας δίνουμε καθημερινά προγνωστικά από όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα του κόσμου και εσείς απλά θα επιλέξετε έναν εγκεκριμένο bookmaker, με σκοπό την κερδοφορία και τις σωστές συναλλαγές σας. 

Γνώμη μου, μετά από 20 χρόνια ενασχόλησης με το αντικείμενο του διαδικτυακού τζόγου αν θέλετε, αν και δεν μου αρέσει και δεν με εκφράζει αυτός ο όρος, είναι ότι και σε αυτό το αντικείμενο όπως και σε κάθε τι που κάνουμε σε αυτή τη ζωή, αν υπάρχει αγάπη και μεράκι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Στο χέρι μας είναι να παλέψουμε το καθετί ώστε να ανταμειφθούμε.
 
Betman

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φιλικό site